Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Oni će učiniti sve kako bi nas opet pobjedili, i vjerujte mi - oni to mogu učiniti. Stvar je samo u nama, našem pristupu igri, kaže Xavi Garcia

Nadamo se našoj pobjedi protiv Borova, ali znamo da nam neće biti lako. Iako je to momčad koja nema pobjeda u kvalifikacijama, protiv nas bi mogli biti iznimno motivirani, kaže šuter u momčadi Zorana Dragojevića

Grad kojem gravitira područje od tri do četiri stotine tisuća stanovnika, u novonastaloj Hrvatskoj  nije dao prvaka u momčadskom sportu

Nemamo imperativ rezultata, mi smo svoj cilj već ostvarili. Zadovoljan sam načinom na koji se momčad ponaša u svakom trenutku i mogu reći da smo ostvarili velik uspjeh, kaže trener košarkaša Kvarnera 2010.

Jednostavno smo se prestrašili. Ne znam jeli posrijedi opet ona priča sa 'skidanjem gaća' u autobusu ili u Gorskom kotaru, ali imali smo puno problema u napadu, rekla je trenerica Zameta nakon poraza od Trešnjevke (17:29)

Onaj tko misli da će Mladost pasti sama od sebe u finalnoj seriji, jako se vara, podvlači kapetan Primorja nakon dvostruke polufinalne pobjede protiv splitskog Mornara.

Druga utakmica polufinala PH (Split, 18): Mornar BS - Primorje EB. Sve osim pobjede i naše potvrde prolaska u finalnu seriju bilo bi veliko iznenađenje, rekao je pomoćni trener Bankara Igor Pezelj.

Petak, 25. travnja 2014. 19:02

Zamećani poraženi od Spačve

Susret 2. kola Lige za poredak: Zamet - Spačva 30:31 (15:17)

Klub je bio spao na svega četiri-pet ljudi, radili smo u gotovo nikakvim uvjetima, sve je bilo na rubu normalnog. Sada možemo biti mirni, rekao je strateg Zameta.

Kako sada stvari stoje, drugoplasiranu ekipu tako će dočekati dvomeč sa Slavonskim Brodom, u kojem bi mi opet imali realne izglede za promociju. Znamo što nam je cilj i kako se prema njemu treba postaviti, kaže Sep.