Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Igra se pred TV-kamerama, motiva imamo sasvim dovoljno da pružimo novu dobru partiju. Svi će moći vidjeti da se u Zametu ozbiljno radi, da smo jedna velika obitelj, kaže trenerica Zameta uoči finala Kupa (subota, 17.30 - HTV 2)

Utakmica polufinala: Umag - Zamet 23:24 (20:20, 10:8). Ella Bukvić zabila je u petoj seriji, a tragičarki susreta Ani Rajić sedmerac je obranila Strukar. Zamećanke u finalu, u subotu (17.30) pred nacionalnim TV-kamerama.

Umag (17): ŽRK Umag - ŽRK Zamet. Najbitnije je da se sportski potučemo u obrani, to je mnogo puta donijelo prevagu na terenu, kaže Stefani Stakorić, srednja vanjska igračica Zameta.

Najbolji smo u Hrvatskoj, bili smo na vrhunskoj razini i nadam se da ćemo takvi biti u Barceloni, rekao je Petar Muslim

Srijeda, 14. svibnja 2014. 19:40

Vaterpolisti Primorja EB prvaci Hrvatske

Treća utakmica finala: Primorje EB - HAVK Mladost 13:7 (2:2, 6:3, 2:2, 3:0)

Ponašaju se ljudi već danima prije utakmice kao da je već sve gotovo. Nije, Mladost se neće doći predati i uručiti nam trofej. Mi na jednako kvalitetan način moramo odraditi i treću utakmicu, kaže trener Primorja EB

Pitanje o odgodi utakmice treba biti postavljeno HNS-u kao organizatoru utakmice, nismo odgovorni za njenu odgodu al smatram da je normalno zbog stanja travnjaka bilo odgoditi susret, kaže Zlatan Hreljac, direktor Rijeka Sporta.

Nesumnjivo je da je Primorje uvijek imalo kvalitetu, ali se uz to mora dogoditi i doza sportske sreće. Mislim da ove sezone imamo sve potrebno,  kaže Radonić.

Šteta je i žalimo za time što Gorica nije pobijedila Kaštelane u subotu, ali protiv toga mi jednostavno ne možemo ništa, kaže Dragojević.

- Zahvaljujem svoj ovoj publici koja je došla u Zagreb podržati nas. Kako da pred ovim ljudima ne daješ sve od sebe, rekao je vaterpolist Primorja EB

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.