VK Jug: Činjenica da je Primorje odbilo TV prijenos sada ima potpuno drugo značenje

Ponedjeljak, 18. svibnja 2015. 09:25 Napisao/la  SC

Znamo kako Dubrovnik i Dubrovčani reagiraju na nepravdu. Uz pomoć svojih navijača učinit ćemo sve da ponovno dovedemo rezultat u egal, poziva Jug svoje navijače uoču četvrte utakmice u srijedu 

Čelnici Juga u najavi četvrte utakmice protiv Primorja u Gružu dižu tenzije analizom zadnje utakmice na Kantridi. Za njih nema dvojbe, suci su odlučili pobjednika! Na službenoj klupskoj stranici objavljen je razgovor sa Zoranom Rojom za SportCom i iznesena zanimljiva teza:

"Činjenica da je Primorje odbilo TV prijenos sada ima potpuno drugo značenje. Srećom, snimka postoji. Konkretnije će se pisati o svemu kada snimka bude pregledana", piše na klupskoj web-stranici koja prenosi razmišljanja trenera Juga:

"Vjekoslav Kobešćak nakon susreta je bio vrlo ponosan na sve igrače Juga, Kobešćak je istaknuo da kao trener Juga CO i koordinator svih mlađih selekcija u Hrvatskoj mora izraziti nezadovoljstvo činjenicom da se ovakve utakmice ne mogu gledati na televiziji.

– Negativnim ću ocijeniti sudački kriterij. Bilo je ovo najlošije suđenje u tri utakmice. Suci su svojim odlukama u potpunosti izgubili kontrolu utakmice, na našu štetu. Sasvim je jasno da su nam u trećoj četvrtini isključena dva vrlo raspoložena igrača, svirana su dva peterca i to je odredilo tijek utakmice, rekao je Kobešćak i dodao da je zadovoljan igrom svoje momčadi:

– Još jedna teška utakmica u kojoj smo bili bolji nego u drugoj, ali smo ostali kratkih rukava. No, ne mogu biti nezadovoljan, tužan ili plakati zbog ovog poraza. S Kantride smo izašli uzdignute glave i veseli me što je naše zajedništvo iz utakmice u utakmicu sve jače, ali i što nam forma raste", kaže Kobešćak za klupsku stranicu.

Ne treba sumnjati da će atmosfera u četvrtoj utakmici biti usijana, iz Juga šalju pozive kojima se mobiliziraju pričuvne navijačke snage:

"Znamo kako Dubrovnik i Dubrovčani reagiraju na nepravdu. Uz pomoć svojih navijača učinit ćemo sve da ponovno dovedemo rezultat u egal. Zato pozivamo sve navijače da dođu u srijedu u Gruž i pokažu kako se vole svoj klub i svoj Grad. Iz despeta", stoji na klupskoj stanici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.