VK Jug: Činjenica da je Primorje odbilo TV prijenos sada ima potpuno drugo značenje

Ponedjeljak, 18. svibnja 2015. 09:25 Napisao/la  SC

Znamo kako Dubrovnik i Dubrovčani reagiraju na nepravdu. Uz pomoć svojih navijača učinit ćemo sve da ponovno dovedemo rezultat u egal, poziva Jug svoje navijače uoču četvrte utakmice u srijedu 

Čelnici Juga u najavi četvrte utakmice protiv Primorja u Gružu dižu tenzije analizom zadnje utakmice na Kantridi. Za njih nema dvojbe, suci su odlučili pobjednika! Na službenoj klupskoj stranici objavljen je razgovor sa Zoranom Rojom za SportCom i iznesena zanimljiva teza:

"Činjenica da je Primorje odbilo TV prijenos sada ima potpuno drugo značenje. Srećom, snimka postoji. Konkretnije će se pisati o svemu kada snimka bude pregledana", piše na klupskoj web-stranici koja prenosi razmišljanja trenera Juga:

"Vjekoslav Kobešćak nakon susreta je bio vrlo ponosan na sve igrače Juga, Kobešćak je istaknuo da kao trener Juga CO i koordinator svih mlađih selekcija u Hrvatskoj mora izraziti nezadovoljstvo činjenicom da se ovakve utakmice ne mogu gledati na televiziji.

– Negativnim ću ocijeniti sudački kriterij. Bilo je ovo najlošije suđenje u tri utakmice. Suci su svojim odlukama u potpunosti izgubili kontrolu utakmice, na našu štetu. Sasvim je jasno da su nam u trećoj četvrtini isključena dva vrlo raspoložena igrača, svirana su dva peterca i to je odredilo tijek utakmice, rekao je Kobešćak i dodao da je zadovoljan igrom svoje momčadi:

– Još jedna teška utakmica u kojoj smo bili bolji nego u drugoj, ali smo ostali kratkih rukava. No, ne mogu biti nezadovoljan, tužan ili plakati zbog ovog poraza. S Kantride smo izašli uzdignute glave i veseli me što je naše zajedništvo iz utakmice u utakmicu sve jače, ali i što nam forma raste", kaže Kobešćak za klupsku stranicu.

Ne treba sumnjati da će atmosfera u četvrtoj utakmici biti usijana, iz Juga šalju pozive kojima se mobiliziraju pričuvne navijačke snage:

"Znamo kako Dubrovnik i Dubrovčani reagiraju na nepravdu. Uz pomoć svojih navijača učinit ćemo sve da ponovno dovedemo rezultat u egal. Zato pozivamo sve navijače da dođu u srijedu u Gruž i pokažu kako se vole svoj klub i svoj Grad. Iz despeta", stoji na klupskoj stanici.