Hrvatski rukomet na olimpijskom turniru doživio još jedan neuspjeh

Nedjelja, 04. kolovoza 2024. 22:38 Napisao/la  SC

Španjolska pobjedom eliminirala hrvatsku reprezentaciju

Domagoj Duvnjak
Domagoj Duvnjak Foto: HRS/Facebook

Hrvatska rukometna reprezentacija završila je natjecanje na olimpijskom turniru, porazom (31:32) od Španjolske izgubila je Hrvatska šanse igrati u četvrtfinalu (pogledajte  OVDJE).

Ispadanje u skupini novi je neuspjeh hrvatskoga rukometa, ništa zadnjih godina ne može vratiti hrvatsku rukomet u svjetski vrh, ni promjena izbornika nije donijela pomak.

Načinović je na ulasku u zadnju minutu smanjio španjolsko vodstvo na pogodak razlike (31:30), nakon španjolskog time-outa Kuzmanović je obranio zicer, Srna je iznudio sedmerac.

Martinović je izjednačio (31:31), a Gomez postavio konačnih 32:31.

Hrvatska reprezentacija puno je bolje igrala u nastavku, posebno se istaknuo Luka Lovre Klarica za sedam pogodaka iz sedam pokušaja.

Stigla je Hrvatska zaostatak iz prvoga poluvremena, priuštila je sebi još jednu neizvjesnu završnicu koja je završila porazom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.