DENIS BUNTIĆ NAGLAŠAVA

Uz malo sreće možemo do zlata na EP-u!

Subota, 04. siječnja 2014. 18:46 Napisao/la  SC

Ne želim odigrati puno utakmica u sklopu priprema, mi imamo svoj način treniranja, kaže izbornik Slavko Goluža

 

 

 

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u Umagu je na završnim pripremama za Europsko prvenstvo u Danskoj. U sklopu priprema bit će odigrane dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Tunisa u nedjelju od 18.45 sati, te u ponedjeljak od 18 sati.

- Na početku želim u svoje osobno te u ime cijele momčadi zaželjeti svima sretnu Novu godinu. Okupili smo se na završnim pripremama u Umagu, iskoristit ćemo ovih desetak dana da se što bolje pripremimo za Europsko rukometno prvenstvo u Danskoj. Treniramo dva puta dnevno, prijepodne radimo na snazi i izdržljivosti a poslijepodnena taktici, rekao je izbornik Slavko Goluža.

- U sklopu priprema odigrat ćemo dvije kontrolne utakmice protiv reprezentacije Tunisa.  Mislim da nam je protivnik po mjeri, ne želim odigrati puno utakmica u sklopu priprema kao neke druge reprezentacije, jer mi imamo svoj način treniranja. Što se tiče utakmica protiv Tunisa, nema imperativa pobjede, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa zadatkom, tako ćemo protiv Tunisa isprobati neke stvari i želimo odigrati najbolje što možemo. Nakon utakmica nastavljamo dalje s pripremama u Umagu jos tri, četiri dana do odlaska u Dansku te ćemo pojačati intenzitet, da bi spremni dočekali Europsko prvenstvo, ustvrdio je Goluža.

Reprezentativac Denis Buntić je istaknuo.

- Atmosfera u ekipi je super, svi su zdravi, super se trenira i ako nastavimo tako mislim da rezultat neće izostati i  uz malo sreće mislim da bi u Danskoj mogli osvojiti to zlato, zaključio je Buntić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.