DENIS BUNTIĆ NAGLAŠAVA

Uz malo sreće možemo do zlata na EP-u!

Subota, 04. siječnja 2014. 18:46 Napisao/la  SC

Ne želim odigrati puno utakmica u sklopu priprema, mi imamo svoj način treniranja, kaže izbornik Slavko Goluža

 

 

 

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u Umagu je na završnim pripremama za Europsko prvenstvo u Danskoj. U sklopu priprema bit će odigrane dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Tunisa u nedjelju od 18.45 sati, te u ponedjeljak od 18 sati.

- Na početku želim u svoje osobno te u ime cijele momčadi zaželjeti svima sretnu Novu godinu. Okupili smo se na završnim pripremama u Umagu, iskoristit ćemo ovih desetak dana da se što bolje pripremimo za Europsko rukometno prvenstvo u Danskoj. Treniramo dva puta dnevno, prijepodne radimo na snazi i izdržljivosti a poslijepodnena taktici, rekao je izbornik Slavko Goluža.

- U sklopu priprema odigrat ćemo dvije kontrolne utakmice protiv reprezentacije Tunisa.  Mislim da nam je protivnik po mjeri, ne želim odigrati puno utakmica u sklopu priprema kao neke druge reprezentacije, jer mi imamo svoj način treniranja. Što se tiče utakmica protiv Tunisa, nema imperativa pobjede, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa zadatkom, tako ćemo protiv Tunisa isprobati neke stvari i želimo odigrati najbolje što možemo. Nakon utakmica nastavljamo dalje s pripremama u Umagu jos tri, četiri dana do odlaska u Dansku te ćemo pojačati intenzitet, da bi spremni dočekali Europsko prvenstvo, ustvrdio je Goluža.

Reprezentativac Denis Buntić je istaknuo.

- Atmosfera u ekipi je super, svi su zdravi, super se trenira i ako nastavimo tako mislim da rezultat neće izostati i  uz malo sreće mislim da bi u Danskoj mogli osvojiti to zlato, zaključio je Buntić.