Portugalcu jamče godišnja primanja od 18 milijuna eura. PSG smatra da su oni favoriti jer je Real zainteresiran za njihovog trenera Carla Ancelottija, pa bi oni zauzvrat bili u prednosti pred ostalim klubovima
- Zahvalan sam PSG-u što mi je ponudio mogućnost da nastavimo suradnju, ali mislim da je ovo trenutak da završim karijeru na najvišem nivou, rekao je David Beckham
- Uspjeli smo dug smanjiti za 45 milijuna kuna, doveli ga na iznos dugovanja od 56,4 milijuna kuna plus kredit od 30 milijuna kuna, tako da je klub dužan 86,4 milijuna kuna. Uvjereni smo da ćemo kredit vratiti u dogovorenom roku, objašnjava Brbić.
Prema pisanju Daily Maila osim Rebića kao osvježenja u napadačkom redu momčadi s White Hart Lanea spominju se David Villa (Barcelona), Leandro Damiao (Internacional) te Christian Benteke (Aston Villa)
Benitez je od prvog dana prihvaćen kao privremeno rješenje. Kako se mora osjećati trener kojega u finalnoj utakmici na Arena stadionu u Amsterdamu dočeka izvješeni transparent: Želimo Mourinha!
Finale: Benfica - Chelsea 1:2 (Cardozo 68'-11m/Torres 39', Ivanović 90')
Srijeda, 15. svibnja 2013. 16:11
Bundesliga

Thomas Schaaf odlazi iz Werdera

U posljednje tri sezone Schaaf kao trener nije imao uspjeha, pa rastanak nije iznenadio sportsku javnost
Modrić loptu protivniku otima u prosjeku svakih 15 minuta, Khedira svakih 16, a Xabi Alonso svakih 8 minuta
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.