Francuski mediji: PSG dovodi Cristiana Ronalda za 100 milijuna eura?

Četvrtak, 16. svibnja 2013. 21:26 Napisao/la  L.K.

 Portugalcu jamče godišnja primanja od 18 milijuna eura. PSG smatra da su oni favoriti jer je Real zainteresiran za njihovog trenera Carla Ancelottija, pa bi oni zauzvrat bili u prednosti pred ostalim klubovima

 

 

 

Posljednih dana sve se više spekulira o povratku Cristiana Ronalda u Manchester United, iako je u posljednjem susretu pokazao navijačima da će ostati na Santiago Bernabeu. No, njegova izjava od jeseni kada je rekao kako je „nesretan u Madridu“ te odugovlaćenje oko potpisivanja novog ugovora, pokrenula je glasine o napuštanju „kraljevskog“ kluba.

Sve se češće špekulira o povratku na Otok u Manchester United koji ga je i prodao u Real Madrid prije četiri godine za 96 milijuna eura. Tamo su navodno navijači Manchester Uniteda pokrenuli akciju u kojoj skupljaju po 10 funti kako bi pomogli klubu aktivirati otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura i tako ga vratiti na Old Trafford.

To neće biti lako, jer kako prenose francuski sportski mediji, PSG se uključio u utrku za Cristiana Ronalda i spremni su platiti Real Madridu 100 milijuna eura i Ronaldu jamčiti godišnja primanja od 18 milijuna eura što je znatno više od 10,5 milijuna eura koliko sada ima u Madridu. PSG-u tu ne treba pomoć navijača i smatraju kako su oni favoriti u njegovom dovođenju jer je Real zainteresiran za njihovog trenera Carla Ancelottija, pa bi oni za uzvrat bili u prednosti pred ostalim klubovima.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.