×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

Utorak, 22. studenog 2011. 15:07
Strani nogomet

Leko i Vida postavili kriterije

Dok se Zdravko Mamić na stadionu Santiago Bernabeu šeuprio darovitim Matejom Kovačićem, domaćini su se raspitivali za Jerka Leku! Jasno da Leko nije igrač "kraljevskih" dimenzija, ali je u prvoj utakmici ostavio dubok trag na najskupljim nogama kraljevskog kluba. Osim što je u nekoliko duela  "prebio" Ronalda, što nije lako…
Utorak, 22. studenog 2011. 14:11
Lige petice

Cassano posjetio suigrače

Antonio Cassano, napadač Milana, posjetio je svoje suigrače u kampu Milanello samo tri tjedna nakon operacije srca  kojoj se podvrgnuo nakon što mu je pozlilo po povratku iz Rima nakon prvenstvene utakmice s Romom.
Harry Redknapp, trener Tottenhama, izjavio je da uskoro očekuje da Luka Modrić potpiše novi dugogodišnji ugovor sa Spursima.
Utorak, 22. studenog 2011. 01:16
Lige petice

Adebayor potopio Aston Villu

Togoanski napadač Emmanuel Adebayor u prvom poluvremenu utakmice protiv Aston Ville postigao je dva pogotka i omogućio svojoj momčad i pobjedu kojom su "Spursi" primaknuli vodećem dvojcu iz Manchestera
Ponedjeljak, 21. studenog 2011. 14:50
Liga prvaka

Iniesta propušta Milan

Andres Iniesta, nogometaš Barcelone, zbog ozljede butnog mišića propustit će gostovanje katalonskog sastava u srijedu kod Milana u Ligi prvaka.
Nedjelja, 20. studenog 2011. 22:46
Lige petice

Pjanić i Gago za pobjedu Rome

Nogometaši Rome svladali su Lecce 2:1 u posljednjem susretu 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva.
Nedjelja, 20. studenog 2011. 22:27
Lige petice

Villas-Boas ne strahuje od otkaza

Unatoč nedjeljnom porazu od Liverpoola, što je bio četvrti posrtaj Chelseaja u posljednje tri prvenstvene utakmice (iznimka je pobjeda protiv Blackburna),  Andre Villas-Boas, trener penzionera, uvjeren je da mu vlasnik Roman Abramovič ne sprema otkaz.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.