×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

Utorak, 22. studenog 2011. 01:16
Lige petice

Adebayor potopio Aston Villu

Togoanski napadač Emmanuel Adebayor u prvom poluvremenu utakmice protiv Aston Ville postigao je dva pogotka i omogućio svojoj momčad i pobjedu kojom su "Spursi" primaknuli vodećem dvojcu iz Manchestera
Ponedjeljak, 21. studenog 2011. 14:50
Liga prvaka

Iniesta propušta Milan

Andres Iniesta, nogometaš Barcelone, zbog ozljede butnog mišića propustit će gostovanje katalonskog sastava u srijedu kod Milana u Ligi prvaka.
Nedjelja, 20. studenog 2011. 22:46
Lige petice

Pjanić i Gago za pobjedu Rome

Nogometaši Rome svladali su Lecce 2:1 u posljednjem susretu 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva.
Nedjelja, 20. studenog 2011. 22:27
Lige petice

Villas-Boas ne strahuje od otkaza

Unatoč nedjeljnom porazu od Liverpoola, što je bio četvrti posrtaj Chelseaja u posljednje tri prvenstvene utakmice (iznimka je pobjeda protiv Blackburna),  Andre Villas-Boas, trener penzionera, uvjeren je da mu vlasnik Roman Abramovič ne sprema otkaz.
Nedjelja, 20. studenog 2011. 18:53
Lige petice

Chelsea - Liverpool 1:2

  Nogometaši Liverpoola svladali su na gostovanju Chelsea 2:1 u derbiju 12. kola engleskog Premiershipa. Pobjednički pogodak za tri boda i veliko slavlje Redsa postigao je Glen Johnson u 87. minuti.  
  Francesco Guidolin, trener Udinesea, razočaran je porazom svoje momčadi na gostovanju kod Parme čime su prepustili vodeću poziciju Juventusu i pritom nije štedio riječi za svoje izabranike.        
     
Nedjelja, 20. studenog 2011. 15:19
Lige petice

Sneijder out dvadeset dana

 Wesley Sneijder, veznjak Intera i nizozemske nogometne reprezentacije izbivat će dvadeset dana zbog ozljede mišića desne noge. 
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.