Victor Osimhen objavom spustio tenzije prije utakmice protiv Real Madrida

Ponedjeljak, 02. listopada 2023. 12:55 Napisao/la  SC
Victor Osimhen
Victor Osimhen

Zategnuti odnosi između Napolija i Victora Osimhena malo su olabavili nakon što je najbolji napadač Serije A prošle sezone na društvenim mrežama objavio sljedeći tekst:

- Dolazak u Napulj 2020. bila je odlična odluka za mene. Građani Napulja pokazali su mi toliko ljubavi i dobrote da neću dopustiti da itko stane između nas. Strast napuljskog naroda raspiruje moju vatru, uvijek igram sa srcem i dušom, a ljubav prema grbu je nepokolebljiva, jer ga nosim s ponosom. Optužbe protiv stanovnika Napulja su neistinite. Imam mnogo prijatelja koji su Napuljci, postali su dio moje obitelji i svakodnevnog života. Cijenim Nigerijce i svih koji su se oglasili da me podrže i dopru do mene, napisao je Osimhen.

Sukob je počeo kada je Napoli na TikTok platformi objavio snimak u kojemu ismijava Osimhena, reagirao je igračev agent i najavio pravu zaštitu lika i djela strijelca 31 pogotka prošle sezone.

Izazvalo je to lančanu reakciju na društvenim mrežama, izrugivanju su se priključili klubovi koji nisu u dobrim odnosima s Napolijem.

Nakon što je objavljen snimak na kojemu se vidi kako namrgođeni Osimhen u kampu prolazi kraj suigrača kao da su klupski inventar, počele su medijske spekulacije o raskolu u momčadi prije utakmice Lige prvaka protiv Real Madrida u utorak.

Osimhen je smirio strasti barem do utakmice protiv Real Madrida.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.