Victor Osimhen objavom spustio tenzije prije utakmice protiv Real Madrida

Ponedjeljak, 02. listopada 2023. 12:55 Napisao/la  SC
Victor Osimhen
Victor Osimhen

Zategnuti odnosi između Napolija i Victora Osimhena malo su olabavili nakon što je najbolji napadač Serije A prošle sezone na društvenim mrežama objavio sljedeći tekst:

- Dolazak u Napulj 2020. bila je odlična odluka za mene. Građani Napulja pokazali su mi toliko ljubavi i dobrote da neću dopustiti da itko stane između nas. Strast napuljskog naroda raspiruje moju vatru, uvijek igram sa srcem i dušom, a ljubav prema grbu je nepokolebljiva, jer ga nosim s ponosom. Optužbe protiv stanovnika Napulja su neistinite. Imam mnogo prijatelja koji su Napuljci, postali su dio moje obitelji i svakodnevnog života. Cijenim Nigerijce i svih koji su se oglasili da me podrže i dopru do mene, napisao je Osimhen.

Sukob je počeo kada je Napoli na TikTok platformi objavio snimak u kojemu ismijava Osimhena, reagirao je igračev agent i najavio pravu zaštitu lika i djela strijelca 31 pogotka prošle sezone.

Izazvalo je to lančanu reakciju na društvenim mrežama, izrugivanju su se priključili klubovi koji nisu u dobrim odnosima s Napolijem.

Nakon što je objavljen snimak na kojemu se vidi kako namrgođeni Osimhen u kampu prolazi kraj suigrača kao da su klupski inventar, počele su medijske spekulacije o raskolu u momčadi prije utakmice Lige prvaka protiv Real Madrida u utorak.

Osimhen je smirio strasti barem do utakmice protiv Real Madrida.

Tablice omogućuje Sofascore