Vincenzo Montella, trener Fiorentine: Dečki uživaju u nogometu i to je naša najveća snaga!

Ponedjeljak, 18. veljače 2013. 19:58 Napisao/la  SC

- Ne znam da li je ovo bila naša najbolja predstava ove sezone. Trenutačno momčad uživa u nogometu i to nam daje snagu, objašnjava hit trener talijanskog nogometa 

Fiorentina trenutačno igra najljepši nogomet na Čizmi. To je na svojoj koži osjetio i Inter, koji je u nedjelju teško stradao u Firenzi. Nerrazzuri su pred kraj utakmice primili počasni gol, iako su mogli i teže stradati na stadionu Artemio Franchi. Zanimljivo, Fiorentina u dvobojima s Interom nije slavila dugih sedam godina.

- Ne znam da li je ovo bila naša najbolja predstava ove sezone. Trenutačno momčad uživa u nogometu i to nam daje snagu, objašnjava hit trener talijanskog nogometa Vincenzo Montella, koji je već na klupi Catanije prošle godine najavio kako posjeduje trenerski gen.

Popularni Aeroplanino u Firenzi je dobiom odriješene ruke do gazde Diega Della Valle, složivši momčad koja u potpunosti ispunjava njegovo viđenje nogometa. Zanimljivo, Viole ove sezone igraju s jakim balkanskim predznakom. U prvih 11. svoje su mjesto našla dva Crbogorca (Jovetić i Savić) i dva reprezentativca Srbije (Ljajić i Tomović).

Demoliranju Intera svjedočio je i gazda kluba Della Valle, koji je nakon tri godine prvi puta pohodio utakmicu svojeg kluba.

- Prisutvo predsjednika donijelo je momčadi dodatnu motivaciju, zaključio je Montella.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.