Vincenzo Montella, trener Fiorentine: Dečki uživaju u nogometu i to je naša najveća snaga!

Ponedjeljak, 18. veljače 2013. 19:58 Napisao/la  SC

- Ne znam da li je ovo bila naša najbolja predstava ove sezone. Trenutačno momčad uživa u nogometu i to nam daje snagu, objašnjava hit trener talijanskog nogometa 

Fiorentina trenutačno igra najljepši nogomet na Čizmi. To je na svojoj koži osjetio i Inter, koji je u nedjelju teško stradao u Firenzi. Nerrazzuri su pred kraj utakmice primili počasni gol, iako su mogli i teže stradati na stadionu Artemio Franchi. Zanimljivo, Fiorentina u dvobojima s Interom nije slavila dugih sedam godina.

- Ne znam da li je ovo bila naša najbolja predstava ove sezone. Trenutačno momčad uživa u nogometu i to nam daje snagu, objašnjava hit trener talijanskog nogometa Vincenzo Montella, koji je već na klupi Catanije prošle godine najavio kako posjeduje trenerski gen.

Popularni Aeroplanino u Firenzi je dobiom odriješene ruke do gazde Diega Della Valle, složivši momčad koja u potpunosti ispunjava njegovo viđenje nogometa. Zanimljivo, Viole ove sezone igraju s jakim balkanskim predznakom. U prvih 11. svoje su mjesto našla dva Crbogorca (Jovetić i Savić) i dva reprezentativca Srbije (Ljajić i Tomović).

Demoliranju Intera svjedočio je i gazda kluba Della Valle, koji je nakon tri godine prvi puta pohodio utakmicu svojeg kluba.

- Prisutvo predsjednika donijelo je momčadi dodatnu motivaciju, zaključio je Montella.

 

Tablice omogućuje Sofascore