Massimiliano Allegri prekinuo spekulacije, nakon Juventusa odlazi u inozemstvo

Utorak, 03. travnja 2018. 12:10 Napisao/la  SC

Iako je s Juventusom vezan do 2020. godine, Allegri je neizravno potvrdio medijske spekulacije da će ugovor raskinuti na kraju ove sezone

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri

 

Massimiliano Allegri prekinuo je medijske spekulacije u jeku sezone, trener Juventusa neizravno je izjavio da odrađuje zadnju sezonu na klupi talijanskog prvaka.

Iako je s Juventusom vezan do 2020. godine, sljedeća izjava neizravno je potvrdila medijske spekulacije da će ugovor raskinuti na kraju ove sezone:

- Sigurno ću otići u inozemstvo. Nakon Juventusa završio sam s Italijom, rekao je Allegri za Telegraph.

Tajming nije baš dobar, Allegri je rekao da odlazi uoči utakmice protiv Real Madrida.

Iako je teško očekivati da će iskusni igrači Juventusa negativno reagirati u završnici sezone zato što ih vjerojatno vodi bivši trener, praksa je često pokazala da ovakve izjave trenera mogu podsvjesno izazvati neželjene efekte u svlačionici.

 Allegri se mjesecima spominje kao novi trener Arsenala ili Chelsea.

Poznato je da Arsene Wenger na Emiratesu broji dane do mirovine i da Antonio Conte odlazi sa Stamford Bridgea na kraju sezone.

Conte bi u idućem ciklusu trebao preuzeti talijansku reprezentaciju, službeno nije potvrđeno ni da Conte odlazi, ni da Allegri dolazi...

Allegri se afirmirao na klupi Milana, u sezoni 2010/11 osvojio je zadnju titulu prvaka za milanski klub.

Na klupi Juventusa osvojio je tri titule prvaka, prošle sezone igrao je finale Lige prvaka.

- Nikada neću biti trener koji se fokusira isključivo na taktiku i analize jer se većinom vodim instinktom. Trener svoje odluke treba temeljiti na percepciji, u protivnom bilo bi dovoljno sjediti pred kompjuterom, kao na PlayStationu, kaže Allegri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.