Allegri rekao Agnelliju da Ronaldo blokira rast momčad i kluba

Utorak, 13. travnja 2021. 10:45 Napisao/la  SC

Allegri i Agnelli nedavno su se družili u domu vlasnika Juventusa, talijanski mediji dugo vremena spekuliraju da je Allegrijev povratak na klubu izvjestan

Ronaldo i Allegri
Ronaldo i Allegri

Kao što je poznato bivši trener Juventusa Massimiliano Allegri i vlasnik Juventusa Andrea Agnelli ostali su u prisnim odnosima nakon što je Allegri dobio otkaz prije dvije sezone.

Otada Juventus konstantno pada, Allegrijevi nasljednici (Sarri, Pirlo) nisu ostvarili klupske ambicije u Ligi prvaka.

Štoviše, ove sezone Juventus neće obraniti titulu prvaka koju je devet puta uzastopno osvojio.

Allegri je smijenjen nakon što je ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od Ajaxa, pet uzastopnih titula prvaka nije mu pomoglo.

Maurizio Sarri postao je talijanski prvak, ali nije donio pomak u igri i plasmanu u Ligi prvaka, Andrea Pirlo potpuni je promašaj.

Allegri i Agnelli nedavno su se družili u domu vlasnika Juventusa, talijanski mediji dugo vremena spekuliraju da je Allegrijev povratak na klubu izvjestan, a sada su otkrili detalje razgovora.

La Repubblica tvrdi da je Agnelli nakon dvije sezone prihvatio Allegrijev savjet, bivši trener prije odlaska savjetovao je predsjednika da proda Cristiana Ronalda.

- Riješite se Ronalda, on blokira rast momčadi i kluba, rekao je tada Allegri.

Ronaldo je doveden upravo zbog iskoraka u Ligi prvaka u Allegrijevu mandatu, međutim, njegovim dolaskom Juventus je postao talac svojih ambicija bez pokrića.

Nakon zadnjega sastanka Allegrija i Agnellija još je izvjesnije da će Ronaldo ovog ljeta otići iz Juventusa iako mu ugovor traje do 2022. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.