Allegri rekao Agnelliju da Ronaldo blokira rast momčad i kluba

Utorak, 13. travnja 2021. 10:45 Napisao/la  SC

Allegri i Agnelli nedavno su se družili u domu vlasnika Juventusa, talijanski mediji dugo vremena spekuliraju da je Allegrijev povratak na klubu izvjestan

Ronaldo i Allegri
Ronaldo i Allegri

Kao što je poznato bivši trener Juventusa Massimiliano Allegri i vlasnik Juventusa Andrea Agnelli ostali su u prisnim odnosima nakon što je Allegri dobio otkaz prije dvije sezone.

Otada Juventus konstantno pada, Allegrijevi nasljednici (Sarri, Pirlo) nisu ostvarili klupske ambicije u Ligi prvaka.

Štoviše, ove sezone Juventus neće obraniti titulu prvaka koju je devet puta uzastopno osvojio.

Allegri je smijenjen nakon što je ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od Ajaxa, pet uzastopnih titula prvaka nije mu pomoglo.

Maurizio Sarri postao je talijanski prvak, ali nije donio pomak u igri i plasmanu u Ligi prvaka, Andrea Pirlo potpuni je promašaj.

Allegri i Agnelli nedavno su se družili u domu vlasnika Juventusa, talijanski mediji dugo vremena spekuliraju da je Allegrijev povratak na klubu izvjestan, a sada su otkrili detalje razgovora.

La Repubblica tvrdi da je Agnelli nakon dvije sezone prihvatio Allegrijev savjet, bivši trener prije odlaska savjetovao je predsjednika da proda Cristiana Ronalda.

- Riješite se Ronalda, on blokira rast momčadi i kluba, rekao je tada Allegri.

Ronaldo je doveden upravo zbog iskoraka u Ligi prvaka u Allegrijevu mandatu, međutim, njegovim dolaskom Juventus je postao talac svojih ambicija bez pokrića.

Nakon zadnjega sastanka Allegrija i Agnellija još je izvjesnije da će Ronaldo ovog ljeta otići iz Juventusa iako mu ugovor traje do 2022. godine.

Tablice omogućuje Sofascore