MARKO PJACA Juventus i Dinamo dogovaraju način isplate odštete od 25 milijuna eura

Srijeda, 13. srpnja 2016. 13:50 Napisao/la  SC

Transfer će biti realiziran tek kada Dinamo dobije bankovna jamstva da najveći transfer u povijesti HNL-a neće zapinjati na redovitoj isplati rata


Marko Pjaca nije igrao za Dinamo protiv Vardara, službeni razlog je jaka prehlada. Pjaca je putovao s momčadi u Skopje kao moralna podrška momčadi Dinama, koja je počela natjecanje u Ligi prvaka. Prema talijanskim izvorima, Pjaca će Ligu prvaka igrati u dresu Juventusa.

Dogovor između Juventusa i Pjace oko godišnjih primanja je postignut, dogovorena je i odšteta koja iznosi oko 25 milijuna eura s bonusima.

Mediaset navodi da predstoji još samo dogovor o modalitetu isplate odštete, a Zdravko Mamić jako je oprezan kada posluje s talijanskim klubovima. Negativna Mamićeva iskustva s talijanskom isplatom u ratama nalažu dodatna jamstva, a tako velike odštete u pravilu se isplaćuju u višegodišnjim ratama.

Iako Juventus posluje drugačije od većine talijanskih klubova, transfer će biti realiziran tek kada Dinamo dobije bankovna jamstva da najveći transfer u povijesti HNL-a neće zapinjati na redovitoj isplati rata.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.