MARKO PJACA Juventus i Dinamo dogovaraju način isplate odštete od 25 milijuna eura

Srijeda, 13. srpnja 2016. 13:50 Napisao/la  SC

Transfer će biti realiziran tek kada Dinamo dobije bankovna jamstva da najveći transfer u povijesti HNL-a neće zapinjati na redovitoj isplati rata


Marko Pjaca nije igrao za Dinamo protiv Vardara, službeni razlog je jaka prehlada. Pjaca je putovao s momčadi u Skopje kao moralna podrška momčadi Dinama, koja je počela natjecanje u Ligi prvaka. Prema talijanskim izvorima, Pjaca će Ligu prvaka igrati u dresu Juventusa.

Dogovor između Juventusa i Pjace oko godišnjih primanja je postignut, dogovorena je i odšteta koja iznosi oko 25 milijuna eura s bonusima.

Mediaset navodi da predstoji još samo dogovor o modalitetu isplate odštete, a Zdravko Mamić jako je oprezan kada posluje s talijanskim klubovima. Negativna Mamićeva iskustva s talijanskom isplatom u ratama nalažu dodatna jamstva, a tako velike odštete u pravilu se isplaćuju u višegodišnjim ratama.

Iako Juventus posluje drugačije od većine talijanskih klubova, transfer će biti realiziran tek kada Dinamo dobije bankovna jamstva da najveći transfer u povijesti HNL-a neće zapinjati na redovitoj isplati rata.

Tablice omogućuje Sofascore