Gabriele Gravina pod pritiskom brani Roberta Mancinija

Nedjelja, 27. ožujka 2022. 13:01 Napisao/la  SC

Italija i Turska u utorak igraju međusobno nakon što su obje reprezentacija ispale u dodatnim kvalifikacijama za SP 2022

Mancini i Gravina
Mancini i Gravina

 Predsjednik FIGC-a Gabriele Gravina nastoji nagovoriti Roberta Mancinija da ostane izbornik iako je Italija poražena (0:1) od Sjeverne Makedonije u kvalifikacijama za SP 2022 godine.

Italija neće drugi put uzastopno igrati u završnici jednog svjetskog prvenstva, u međuvremenu je postala europski prvak pod Mancinijevim vodstvom.

Gravina je pod pritiskom, sve je više čelnika klubova nezadovoljnih njegovim radom, prednjači Juventus s kojim se predsjednik FIGC-a izravno sukobio zbog Superlige.

Predsjednik saveza čuva svoje mjesto braneći Mancinija, Gravina želi da Mancini ostane trener Azzurra do SP 2026. godine o čemu bi njih dvojica trebali razgovarati nakon međusobne utakmice luzera.

Italija i Turska u utorak igraju međusobno nakon što su obje reprezentacija ispale u dodatnim kvalifikacijama za SP 2022.

Za razliku od Italije, Turska je ispala od jakoga Portugala, koji u zadnjoj kvalifikacijskoj utakmici igra protiv Sjeverne Makedonije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.