Gabriele Gravina pod pritiskom brani Roberta Mancinija

Nedjelja, 27. ožujka 2022. 13:01 Napisao/la  SC

Italija i Turska u utorak igraju međusobno nakon što su obje reprezentacija ispale u dodatnim kvalifikacijama za SP 2022

Mancini i Gravina
Mancini i Gravina

 Predsjednik FIGC-a Gabriele Gravina nastoji nagovoriti Roberta Mancinija da ostane izbornik iako je Italija poražena (0:1) od Sjeverne Makedonije u kvalifikacijama za SP 2022 godine.

Italija neće drugi put uzastopno igrati u završnici jednog svjetskog prvenstva, u međuvremenu je postala europski prvak pod Mancinijevim vodstvom.

Gravina je pod pritiskom, sve je više čelnika klubova nezadovoljnih njegovim radom, prednjači Juventus s kojim se predsjednik FIGC-a izravno sukobio zbog Superlige.

Predsjednik saveza čuva svoje mjesto braneći Mancinija, Gravina želi da Mancini ostane trener Azzurra do SP 2026. godine o čemu bi njih dvojica trebali razgovarati nakon međusobne utakmice luzera.

Italija i Turska u utorak igraju međusobno nakon što su obje reprezentacija ispale u dodatnim kvalifikacijama za SP 2022.

Za razliku od Italije, Turska je ispala od jakoga Portugala, koji u zadnjoj kvalifikacijskoj utakmici igra protiv Sjeverne Makedonije.

Tablice omogućuje Sofascore