Slaven Bilić poput mačke s devet života, West Ham neočekivano preokrenuo rezultat protiv Tottenhama

Četvrtak, 26. listopada 2017. 09:42 Napisao/la  SC

Budući da je Biliću  svaka utakmica kvalifikacijska, većina engleskih medija očekivala je poraz od objektivno boljega Tottenhama i otkaz

Slaven Bilić
Slaven Bilić

Slaven Bilić doima se na klupu Westa Hama poput mačke s devet života!

Kao da instiktivno osjeća opasnost, u Liga kupu uspio je pobijediti moćni Tottenham rezultatom 3:2 nakon što je trebalo stizati zaostatak od dva pogotka.

- Naravano da smo na poluvremenu bili lošeg raspoloženja, no ne tako lošeg kao što je to bio slučaj u utakmici protiv Brightona. Taj je rezultat bio loš, igrali smo ali nismo uspijevali ući u posljednju trećinu terena. Danas smo na poluvremenu raspravljali što napraviti kada je lopta kod njih, a što kad je u našem posjedu. Zabiti tri gola Spursima upravo je briljantno. Pokazati takvu hrabrost, kompaktnost i biti tako dobar s loptom u nogama, to je fantastično. Zaslužili smo ovo i oduševljeni smo jer nam je ova pobjeda veliki poticaj, rekao je Bilić.

Budući da je Biliću  svaka utakmica kvalifikacijska, većina engleskih medija očekivala je poraz od objektivno boljega Tottenhama i otkaz. Međutim, Bilić nastavlja dalje, idući protivnik je C. Palace:

 - Imamo energiju, pribrani smo i vraćaju se igrači nakon ozljede. Tako treba biti. Neke utakmice pobijediš, neke izgubiš, ali ovo je mjerilo kako igrati. Drago mi je zbog ovako ostvarene pobjede i drago mi je vidjeti da je momčad ‘živa’ i tvrdoglava na pozitivan način. U ovoj smo utakmici puno napravili, ali po pitanju sezone baš ništa. Ovako moramo nastaviti, zaključio je Bilić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.