Slaven Bilić poput mačke s devet života, West Ham neočekivano preokrenuo rezultat protiv Tottenhama

Četvrtak, 26. listopada 2017. 09:42 Napisao/la  SC

Budući da je Biliću  svaka utakmica kvalifikacijska, većina engleskih medija očekivala je poraz od objektivno boljega Tottenhama i otkaz

Slaven Bilić
Slaven Bilić

Slaven Bilić doima se na klupu Westa Hama poput mačke s devet života!

Kao da instiktivno osjeća opasnost, u Liga kupu uspio je pobijediti moćni Tottenham rezultatom 3:2 nakon što je trebalo stizati zaostatak od dva pogotka.

- Naravano da smo na poluvremenu bili lošeg raspoloženja, no ne tako lošeg kao što je to bio slučaj u utakmici protiv Brightona. Taj je rezultat bio loš, igrali smo ali nismo uspijevali ući u posljednju trećinu terena. Danas smo na poluvremenu raspravljali što napraviti kada je lopta kod njih, a što kad je u našem posjedu. Zabiti tri gola Spursima upravo je briljantno. Pokazati takvu hrabrost, kompaktnost i biti tako dobar s loptom u nogama, to je fantastično. Zaslužili smo ovo i oduševljeni smo jer nam je ova pobjeda veliki poticaj, rekao je Bilić.

Budući da je Biliću  svaka utakmica kvalifikacijska, većina engleskih medija očekivala je poraz od objektivno boljega Tottenhama i otkaz. Međutim, Bilić nastavlja dalje, idući protivnik je C. Palace:

 - Imamo energiju, pribrani smo i vraćaju se igrači nakon ozljede. Tako treba biti. Neke utakmice pobijediš, neke izgubiš, ali ovo je mjerilo kako igrati. Drago mi je zbog ovako ostvarene pobjede i drago mi je vidjeti da je momčad ‘živa’ i tvrdoglava na pozitivan način. U ovoj smo utakmici puno napravili, ali po pitanju sezone baš ništa. Ovako moramo nastaviti, zaključio je Bilić.

Tablice omogućuje Sofascore