Rio Ferdinand: Nogometaši su preplaćeni, ali to je ništa u odnosu na neke druge sportove

Utorak, 12. ožujka 2013. 09:53 Napisao/la  SC

kada pogledate s druge strane nismo ni približno plaćeni kao neki drugi sportaši  u sportovima kao što su - golf, tenis, košarka, da ne govorim o bejzbolu recimo, tu sportaši dobiju nevjerojatno veće iznose, rekao je Ferdinand

Rio Ferdinand, branič Manchester Uniteda, u razgovoru za portal goal.com iznio je zanimljiv stav na pitanje o tome jesu li nogometaši preplaćeni.

- Da li smo preplaćeni u odnosu na ljude koji služe državi? Da li smo preplaćeni u odnosu na recimo vojnike? Rekao bi da smo definitivno preplaćeni u tom slučaju, ustvrdio je branič Manchester Uniteda.

- Ali kada pogledate s druge strane nismo ni približno plaćeni kao neki drugi sportaši  u sportovima kao što su - golf, tenis, košarka, da ne govorim o bejzbolu recimo, tu sportaši dobiju nevjerojatno veće iznose u odnosu na nogometaše, ustvrdio je Ferdinand.

Inače, David Beckham našao se na listi najbogatijih nogometaša, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 175 milijuna funti.

- David je najbolji primjer kako se netko brine o svom imidžu. To je očito dobar način jer on ne silazi s naslovnih stranica. S druge strane imate recimo Paula Scholesa i Ryana Giggsa koji su se odlučili na drugi put, ustvrdio je Ferdinand.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.