Rio Ferdinand: Nogometaši su preplaćeni, ali to je ništa u odnosu na neke druge sportove

Utorak, 12. ožujka 2013. 09:53 Napisao/la  SC

kada pogledate s druge strane nismo ni približno plaćeni kao neki drugi sportaši  u sportovima kao što su - golf, tenis, košarka, da ne govorim o bejzbolu recimo, tu sportaši dobiju nevjerojatno veće iznose, rekao je Ferdinand

Rio Ferdinand, branič Manchester Uniteda, u razgovoru za portal goal.com iznio je zanimljiv stav na pitanje o tome jesu li nogometaši preplaćeni.

- Da li smo preplaćeni u odnosu na ljude koji služe državi? Da li smo preplaćeni u odnosu na recimo vojnike? Rekao bi da smo definitivno preplaćeni u tom slučaju, ustvrdio je branič Manchester Uniteda.

- Ali kada pogledate s druge strane nismo ni približno plaćeni kao neki drugi sportaši  u sportovima kao što su - golf, tenis, košarka, da ne govorim o bejzbolu recimo, tu sportaši dobiju nevjerojatno veće iznose u odnosu na nogometaše, ustvrdio je Ferdinand.

Inače, David Beckham našao se na listi najbogatijih nogometaša, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 175 milijuna funti.

- David je najbolji primjer kako se netko brine o svom imidžu. To je očito dobar način jer on ne silazi s naslovnih stranica. S druge strane imate recimo Paula Scholesa i Ryana Giggsa koji su se odlučili na drugi put, ustvrdio je Ferdinand.

Tablice omogućuje Sofascore