Real Madrid u problemima, Cristiano Ronaldo morao bi mirovati barem tri tjedna

Nedjelja, 01. svibnja 2016. 13:04 Napisao/la  SC

Ronaldo ima takvu ozljedu kojoj treba 12 do 14 dana da se u potpunosti izliječi, a onda mišiću treba još pet do sedam dana za potpuni oporavak, kaže liječnik portugalske reprezentacije

Cristiano Ronaldo u središtu je pozornosti španjolskih medija. Ronaldova ozljeda bitno može poremetiti planove Real Madrida u završnici sezone, najbolji igrač nije u subotu igrao protiv Sociedada zbog toga što Real Madrid igra u srijedu uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Iako je Ronaldo izjavio da bi igrao prvu polufinalnu utakmicu da je trebalo, oglasio se službeni liječnik portugalske reprezentacije:

- Ronaldo ima takvu ozljedu kojoj treba 12 do 14 dana da se u potpunosti izliječi, a onda mišiću treba još pet do sedam dana za potpuni oporavak. Vrati li se ranije na teren, riskira nove ozljede, kao i pogoršanje trenutne, te postoji velika opasnost da će morati propustiti Euro, kaže Nuno Campos.

Dakle, Ronaldovo stanje vrlo je upitno i što se tiče nastupa u Primeri. Real Madrid pobijedio je Sociedad pogotkom Garetha Balea, ali šanse Barcelone i Atletica rastu ako Ronaldo ne bude fit.

- Betis je momčad koja jako pritišće na svom terenu i ovdje nikome nije lako. Međutim, osvojili smo ta tri boda i to je najvažnije"Ovdje nikada nije lako igrati, ali mi smo odigrali jako dobru utakmicu. Imali smo jak intenzitet i zaslužili smo pobjedu. Moramo ovako nastaviti do samog kraja, rekao je nakon susreta u Sevilli Ivan Rakitić, strijelac prvog pogotka za Barcelonu.

- Dominirali smo od samog početka iako je uvijek teško igrati kod Betisa. Koncnetrirani smo samo na sebe. Ne želimo niti razmišljati o drugim momčadima. Sve držimo u svojim rukama. Mislim da do kraja neće posustati niti jedan od nas tri kandidata, ali kao što sam rekao mi sve držimo u svojim rukama i moramo pobijediti sve utakmice do kraja, kaže trener Barcelone Luis Enrique.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.