Real Madrid u problemima, Cristiano Ronaldo morao bi mirovati barem tri tjedna

Nedjelja, 01. svibnja 2016. 13:04 Napisao/la  SC

Ronaldo ima takvu ozljedu kojoj treba 12 do 14 dana da se u potpunosti izliječi, a onda mišiću treba još pet do sedam dana za potpuni oporavak, kaže liječnik portugalske reprezentacije

Cristiano Ronaldo u središtu je pozornosti španjolskih medija. Ronaldova ozljeda bitno može poremetiti planove Real Madrida u završnici sezone, najbolji igrač nije u subotu igrao protiv Sociedada zbog toga što Real Madrid igra u srijedu uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Iako je Ronaldo izjavio da bi igrao prvu polufinalnu utakmicu da je trebalo, oglasio se službeni liječnik portugalske reprezentacije:

- Ronaldo ima takvu ozljedu kojoj treba 12 do 14 dana da se u potpunosti izliječi, a onda mišiću treba još pet do sedam dana za potpuni oporavak. Vrati li se ranije na teren, riskira nove ozljede, kao i pogoršanje trenutne, te postoji velika opasnost da će morati propustiti Euro, kaže Nuno Campos.

Dakle, Ronaldovo stanje vrlo je upitno i što se tiče nastupa u Primeri. Real Madrid pobijedio je Sociedad pogotkom Garetha Balea, ali šanse Barcelone i Atletica rastu ako Ronaldo ne bude fit.

- Betis je momčad koja jako pritišće na svom terenu i ovdje nikome nije lako. Međutim, osvojili smo ta tri boda i to je najvažnije"Ovdje nikada nije lako igrati, ali mi smo odigrali jako dobru utakmicu. Imali smo jak intenzitet i zaslužili smo pobjedu. Moramo ovako nastaviti do samog kraja, rekao je nakon susreta u Sevilli Ivan Rakitić, strijelac prvog pogotka za Barcelonu.

- Dominirali smo od samog početka iako je uvijek teško igrati kod Betisa. Koncnetrirani smo samo na sebe. Ne želimo niti razmišljati o drugim momčadima. Sve držimo u svojim rukama. Mislim da do kraja neće posustati niti jedan od nas tri kandidata, ali kao što sam rekao mi sve držimo u svojim rukama i moramo pobijediti sve utakmice do kraja, kaže trener Barcelone Luis Enrique.

Tablice omogućuje Sofascore