ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Ronaldo u deset minuta postigao tri pogotka

Nedjelja, 27. siječnja 2013. 14:02 Napisao/la  SC

Utakmica 21. kola: Real Madrid - Getafe 4:0. Luka Modrić izborio kazneni udarac

Primera – 21. kolo

REAL MADRID – GETAFE 4:0

Stadion Santiago Bernabeo. Gledatelja: 72.000

Sudac: José Luis González González

Strijelci: 1:0 Ramos (53), 2:0 Ronaldo (62), 3:0 Ronaldo (65), 4:0 Ronaldo (72-11m)

Žuti kartoni: Albiol, Ozil (Real Madrid), Torres, Gavilan, Moyá, Lopo,  Alexis (Getafe)

REAL MADRID: Adán, Coentrão, Albiol (45 Khedira), Carvalho, Ramos, Modrić, Di María, Essien, Özil (69 Callejon), Ronaldo (73 Benzema), Higuaín

GETAFE: Moyá, Torres, Valera, Lopo, Alexis, Sarabia (60 Fraile), Torres (69 Michel), Castro, Gavilán, Borja, Colunga (76 Alvaro)

Nogometaši Real Madrida slomili su otpor Getafea u desetak minuta koliko je Cristianu Ronaldu trebalo da postigne tri pogotka. Nakon što je povratnik u momčad Sergio Ramos doveo Real Madrid u vodstvo u 53. minuti unatoč protestima gostujućih igrača, koji su vidjeli prekršaj Carvalha na vrataru Moyji, uslijedio je kratki stvaralački predah prije nego što je Ronaldo pronašao nadahnuće.

U 62., 65. i 72. minutama Ronaldo je postigao tri pogotka prije nego što ga je trener Jose Mourinho zamijenio zbog kup-utakmice protiv Barcelone u srijedu. Kod prva dva pogotka asistenti su bili Ozil i Di Maria, dok je prekršaj za najstrožu kaznu iznudio Luka Modrić na kojega je s leđa startao Lopo.

Luka Modrić odigrao je zapaženo na poziciji povučenog veznog igrača u središnjem trokutu s isturenim Ozilom i povučenim Essienom/Khedirom. U 43. minuti Luka Modrić nije iskoristio najbolju priliku prvog poluvremena nakon proigravanja Di Marije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.