ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Ronaldo u deset minuta postigao tri pogotka

Nedjelja, 27. siječnja 2013. 14:02 Napisao/la  SC

Utakmica 21. kola: Real Madrid - Getafe 4:0. Luka Modrić izborio kazneni udarac

Primera – 21. kolo

REAL MADRID – GETAFE 4:0

Stadion Santiago Bernabeo. Gledatelja: 72.000

Sudac: José Luis González González

Strijelci: 1:0 Ramos (53), 2:0 Ronaldo (62), 3:0 Ronaldo (65), 4:0 Ronaldo (72-11m)

Žuti kartoni: Albiol, Ozil (Real Madrid), Torres, Gavilan, Moyá, Lopo,  Alexis (Getafe)

REAL MADRID: Adán, Coentrão, Albiol (45 Khedira), Carvalho, Ramos, Modrić, Di María, Essien, Özil (69 Callejon), Ronaldo (73 Benzema), Higuaín

GETAFE: Moyá, Torres, Valera, Lopo, Alexis, Sarabia (60 Fraile), Torres (69 Michel), Castro, Gavilán, Borja, Colunga (76 Alvaro)

Nogometaši Real Madrida slomili su otpor Getafea u desetak minuta koliko je Cristianu Ronaldu trebalo da postigne tri pogotka. Nakon što je povratnik u momčad Sergio Ramos doveo Real Madrid u vodstvo u 53. minuti unatoč protestima gostujućih igrača, koji su vidjeli prekršaj Carvalha na vrataru Moyji, uslijedio je kratki stvaralački predah prije nego što je Ronaldo pronašao nadahnuće.

U 62., 65. i 72. minutama Ronaldo je postigao tri pogotka prije nego što ga je trener Jose Mourinho zamijenio zbog kup-utakmice protiv Barcelone u srijedu. Kod prva dva pogotka asistenti su bili Ozil i Di Maria, dok je prekršaj za najstrožu kaznu iznudio Luka Modrić na kojega je s leđa startao Lopo.

Luka Modrić odigrao je zapaženo na poziciji povučenog veznog igrača u središnjem trokutu s isturenim Ozilom i povučenim Essienom/Khedirom. U 43. minuti Luka Modrić nije iskoristio najbolju priliku prvog poluvremena nakon proigravanja Di Marije.

Tablice omogućuje Sofascore