Luka Modrić: Odnos s navijačima je poput braka: ima boljih i lošijih dana, važno je da postoji ljubav

Utorak, 01. travnja 2014. 18:39 Napisao  I. V.

Luka Modrić je dan prije gostovanja Borussije Dortmund na Santiago Bernabeuu prokomentirao aktualnosti iz svlačionice.

- Ista smo ekipa kakva smo bili prije desetak dana, prije dva poraza i veoma smo motivirani za nadolazeće oglede. Zaboravili smo što se dogodilo, usredotočeni smo na Borussiju i uvjeren sam kako ćemo protiv Nijemaca pokazati najbolje od sebe. Važno je ne primiti gol sutra. Bilo bi odlično pobijediti s 2:0, ali cilj je zabiti što više golova, a ne primiti nijedan. Borussia ima dosta ozlijeđenih igrača i mogli bismo zbog toga pomisliti da će nam biti lakše, ali istina je da nas čeka vrlo teška utakmica. Imamo iskustva i znamo što možemo očekivati. Ne mislim da je prednost igrati uzvrat kod kuće. Lani smo igrali drugu utakmicu doma, pa smo ispali, kaže Modrić.
 
O svojoj ulozi u momčadi Modrić kaže sljedeće:
 
- Moram igrati za momčad, moja igra ovdje se ne razlikuje puno od moje igre u Tottenhamu ili reprezentaciji. Ukoliko želite biti vrhunski igrač i nastupati za Real morate igrati u oba smjera, to je današnji nogomet, govori Modrić, koji je omiljen lik u svlačionici gdje su najveće zvijezde  Bale i Ronaldo:
 
- Bale je zabio puno golova i jedan je od najboljih asistenata lige. Igra za momčad i ne mislim da je sebičan. Ronaldu su navijači puno pušta iskazali poštovanje, a zvižduci su nešto privremeno. Taj odnos je poput braka, ima boljih i lošijih dana, no važno je da postoji ljubav, zaključuje Modrić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.