Luka Modrić: Odnos s navijačima je poput braka: ima boljih i lošijih dana, važno je da postoji ljubav

Utorak, 01. travnja 2014. 18:39 Napisao  I. V.

Luka Modrić je dan prije gostovanja Borussije Dortmund na Santiago Bernabeuu prokomentirao aktualnosti iz svlačionice.

- Ista smo ekipa kakva smo bili prije desetak dana, prije dva poraza i veoma smo motivirani za nadolazeće oglede. Zaboravili smo što se dogodilo, usredotočeni smo na Borussiju i uvjeren sam kako ćemo protiv Nijemaca pokazati najbolje od sebe. Važno je ne primiti gol sutra. Bilo bi odlično pobijediti s 2:0, ali cilj je zabiti što više golova, a ne primiti nijedan. Borussia ima dosta ozlijeđenih igrača i mogli bismo zbog toga pomisliti da će nam biti lakše, ali istina je da nas čeka vrlo teška utakmica. Imamo iskustva i znamo što možemo očekivati. Ne mislim da je prednost igrati uzvrat kod kuće. Lani smo igrali drugu utakmicu doma, pa smo ispali, kaže Modrić.
 
O svojoj ulozi u momčadi Modrić kaže sljedeće:
 
- Moram igrati za momčad, moja igra ovdje se ne razlikuje puno od moje igre u Tottenhamu ili reprezentaciji. Ukoliko želite biti vrhunski igrač i nastupati za Real morate igrati u oba smjera, to je današnji nogomet, govori Modrić, koji je omiljen lik u svlačionici gdje su najveće zvijezde  Bale i Ronaldo:
 
- Bale je zabio puno golova i jedan je od najboljih asistenata lige. Igra za momčad i ne mislim da je sebičan. Ronaldu su navijači puno pušta iskazali poštovanje, a zvižduci su nešto privremeno. Taj odnos je poput braka, ima boljih i lošijih dana, no važno je da postoji ljubav, zaključuje Modrić.

Tablice omogućuje Sofascore