Luka Modrić odbio ponudu Florentina Pereza, dobitnik Zlatne lopte traži 10 mil. eura

Utorak, 11. prosinca 2018. 15:57 Napisao/la  SC

Iduće sezone Modrićev ugovor ulazi u zadnju godinu kada klub nema veliki manevarski prostor za pregovore, pa je Florentino Perez počeo pregovore o produljenju ugovora

Perez i Modrić
Perez i Modrić

 

Luka Modrić najbolji je nogometaš na svijetu u 2018. godini, hrvatski nogometaš dobio je ove godine sve moguće individualne nagrade zaključno sa Zlatnom loptom.

Iako zbog zamora materijala trenutačno igra najslabiju (polu)sezonu od kada je došao u Real Madrid, Modrić ima novi status u klubu.

To u praksi znači da Modrić postavlja nove uvjete u pregovorima o produljenju ugovora.

Modrićev aktualni ugovor istječe 30. lipnja 2020. godine.

Iduće sezone ugovor ulazi u zadnju godinu kada klub nema veliki manevarski prostor za pregovore, pa je Florentino Perez počeo pregovore o produljenju ugovora do 2022. godine.

Prema pisanju španjolskih medija Modrić je odbio prvu ponudu prema kojoj bi zarađivao 8 mil. eura godine, dobitnik Zlatne lopte traži godišnju plaću od 10 mil. eura.

Pregovori su tek počeli.

Perezu se ne žuri do kraja sezone, a Modriću se uopće ne žuri.

Budući da se 33-godišnji Modrić stalno povezuje s Interom, koji je navodno ponudio čak 60 mil. eura plaće za četverogodišnji ugovor, Modrićeva početna pozicija u pregovorima daleko je viša od Perezove ponude.

Modrić je u Real Madrid stigao 2012. godine iz Tottenhama.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.