Luka Modrić odbio ponudu Florentina Pereza, dobitnik Zlatne lopte traži 10 mil. eura

Utorak, 11. prosinca 2018. 15:57 Napisao/la  SC

Iduće sezone Modrićev ugovor ulazi u zadnju godinu kada klub nema veliki manevarski prostor za pregovore, pa je Florentino Perez počeo pregovore o produljenju ugovora

Perez i Modrić
Perez i Modrić

 

Luka Modrić najbolji je nogometaš na svijetu u 2018. godini, hrvatski nogometaš dobio je ove godine sve moguće individualne nagrade zaključno sa Zlatnom loptom.

Iako zbog zamora materijala trenutačno igra najslabiju (polu)sezonu od kada je došao u Real Madrid, Modrić ima novi status u klubu.

To u praksi znači da Modrić postavlja nove uvjete u pregovorima o produljenju ugovora.

Modrićev aktualni ugovor istječe 30. lipnja 2020. godine.

Iduće sezone ugovor ulazi u zadnju godinu kada klub nema veliki manevarski prostor za pregovore, pa je Florentino Perez počeo pregovore o produljenju ugovora do 2022. godine.

Prema pisanju španjolskih medija Modrić je odbio prvu ponudu prema kojoj bi zarađivao 8 mil. eura godine, dobitnik Zlatne lopte traži godišnju plaću od 10 mil. eura.

Pregovori su tek počeli.

Perezu se ne žuri do kraja sezone, a Modriću se uopće ne žuri.

Budući da se 33-godišnji Modrić stalno povezuje s Interom, koji je navodno ponudio čak 60 mil. eura plaće za četverogodišnji ugovor, Modrićeva početna pozicija u pregovorima daleko je viša od Perezove ponude.

Modrić je u Real Madrid stigao 2012. godine iz Tottenhama.

Tablice omogućuje Sofascore