ATLETICO - REAL MADRID Diego Simeone tvrdi da je Luka Modrić i dalje je najvažniji igrač kraljevskog kluba

Subota, 09. veljače 2019. 09:52 Napisao/la  SC

Navijači Real Madridu zadnjih dana više su se bavili Pepom Guardiolom nego Diegom Simeoneom, menadžer Manchester Cityja  smatra da Real Madrid nije najbolji klub u zadnjem desetljeću

Luka Modrić
Luka Modrić

 

Danas se igra jedan od najjačih gradskih derbija na svijetu, utakmica između Atletica i Real Madrid počinje od 16.15 sati.

Unatoč dobroj formi napadača Karima Benzeme i Viniciusa za Los Blancos, za trenera Atletico Diega Simeonea najveća opasnost dolazi iz pozadine.

- Luka Modrić i dalje je njihov najvažniji igrač, kazao je Simeone uoči utakmice.

U središtu pozornosti navijača Atletica danas je najviše Thibaut Courtois, bivši vratar Atletica preko Chelsea stigao je do gradskog rivala.

- Ne mogu se staviti u poziciju navijača, on je jako dobar vratar koji je dobro branio za nas i sada uživa u dobro razdoblju svoje karijere, zaključio je Simeone.

Navijači Real Madridu zadnjih dana više su se bavili Pepom Guardiolom nego Diegom Simeoneom.

Bivši trener Barcelone i vječni rival, izjavio je da su najbolji klubovi u zadnjem desetljeću Juventus, Barcelona i Bayern.

Jasno da navijači klub koji je osvojio pet titula europskog prvaka u zadnjem desetljeću nisu baš dobro prihvatili njegovu izjavu.

- Navijači Real Madrida su ljuti na mene!? Real Madrid je najbolji klub u europskim natjecanjima zadnjih deseta godina, ali nije najbolji kada se broje nacionalna prvenstva i kupovi. Juventus, Barcelona i Bayern su bolji, ponovio je Guardiola svoje mišljenje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.