ATLETICO - REAL MADRID Diego Simeone tvrdi da je Luka Modrić i dalje je najvažniji igrač kraljevskog kluba

Subota, 09. veljače 2019. 09:52 Napisao/la  SC

Navijači Real Madridu zadnjih dana više su se bavili Pepom Guardiolom nego Diegom Simeoneom, menadžer Manchester Cityja  smatra da Real Madrid nije najbolji klub u zadnjem desetljeću

Luka Modrić
Luka Modrić

 

Danas se igra jedan od najjačih gradskih derbija na svijetu, utakmica između Atletica i Real Madrid počinje od 16.15 sati.

Unatoč dobroj formi napadača Karima Benzeme i Viniciusa za Los Blancos, za trenera Atletico Diega Simeonea najveća opasnost dolazi iz pozadine.

- Luka Modrić i dalje je njihov najvažniji igrač, kazao je Simeone uoči utakmice.

U središtu pozornosti navijača Atletica danas je najviše Thibaut Courtois, bivši vratar Atletica preko Chelsea stigao je do gradskog rivala.

- Ne mogu se staviti u poziciju navijača, on je jako dobar vratar koji je dobro branio za nas i sada uživa u dobro razdoblju svoje karijere, zaključio je Simeone.

Navijači Real Madridu zadnjih dana više su se bavili Pepom Guardiolom nego Diegom Simeoneom.

Bivši trener Barcelone i vječni rival, izjavio je da su najbolji klubovi u zadnjem desetljeću Juventus, Barcelona i Bayern.

Jasno da navijači klub koji je osvojio pet titula europskog prvaka u zadnjem desetljeću nisu baš dobro prihvatili njegovu izjavu.

- Navijači Real Madrida su ljuti na mene!? Real Madrid je najbolji klub u europskim natjecanjima zadnjih deseta godina, ali nije najbolji kada se broje nacionalna prvenstva i kupovi. Juventus, Barcelona i Bayern su bolji, ponovio je Guardiola svoje mišljenje.

Tablice omogućuje Sofascore