Jupp Heynckes priznao da je doslovno prespavao utakmicu Bayerna u prošlom kolu

Petak, 16. veljače 2018. 19:27 Napisao/la  SC
 Jupp Heynckes
Jupp Heynckes

 Jupp Heynckes doslovno je prespavao početak utakmice Bayerna!

Trener Bayerna u prošlom kolu nije vodio momčad zbog bolesti, gripa ga je prikovala za krevet:

- Već prošloga petka na pressici sam se osjećao jako loše. U subotu sam otišao u krevet oko 16,15 sati i znate kad sam se probudio? Nedugo nakon 19 sati! Naša je utakmica sa Schalkeom trajala već 35 minuta, otkrio je novinarima Heynckes.

Heynckes je 1998. godine vodio Real Madrid u finalu protiv Juventusa.

Pogotkom Predraga Mijatovića madridski klub tada je nakon 32 godine osvojio sedmu titulu europskog prvaka, a Heynckes je nedugo nakon toga smijenjen zbog loših rezultata u prvenstvu.

Ove sezone Real Madrid također igra loše u Primeri, ali je pobijedio PSG u osmini finala Lige prvaka:

- Čak i stručnjaci na televiziji moraju donijeti zaključke, a oni uvijek idu na stranu pobjednika. Ja mislim drugačije. PSG je igrao dobro i imao taktički jako dobar plan. Po meni su oni bili bolja momčad, ali nisu znali sačuvati remi u posljednjih 10 minuta. Ronaldo ima ogromne mogućnosti, ali nekad pomogne koljeno, trbuh, sreća... Real je u svakom slučaju pokazao snagu volje, a poznato je da se na Bernabeu momčad nikad ne predaje i vjeruje u pobjedu. Tako je bilo i u ovom susretu. Paris Saint-Germainu nedostaje iskustva igranja u Ligi prvaka, tradicija je napravila razliku, kaže Heynckens.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.