Jupp Heynckes priznao da je doslovno prespavao utakmicu Bayerna u prošlom kolu

Petak, 16. veljače 2018. 19:27 Napisao/la  SC
 Jupp Heynckes
Jupp Heynckes

 Jupp Heynckes doslovno je prespavao početak utakmice Bayerna!

Trener Bayerna u prošlom kolu nije vodio momčad zbog bolesti, gripa ga je prikovala za krevet:

- Već prošloga petka na pressici sam se osjećao jako loše. U subotu sam otišao u krevet oko 16,15 sati i znate kad sam se probudio? Nedugo nakon 19 sati! Naša je utakmica sa Schalkeom trajala već 35 minuta, otkrio je novinarima Heynckes.

Heynckes je 1998. godine vodio Real Madrid u finalu protiv Juventusa.

Pogotkom Predraga Mijatovića madridski klub tada je nakon 32 godine osvojio sedmu titulu europskog prvaka, a Heynckes je nedugo nakon toga smijenjen zbog loših rezultata u prvenstvu.

Ove sezone Real Madrid također igra loše u Primeri, ali je pobijedio PSG u osmini finala Lige prvaka:

- Čak i stručnjaci na televiziji moraju donijeti zaključke, a oni uvijek idu na stranu pobjednika. Ja mislim drugačije. PSG je igrao dobro i imao taktički jako dobar plan. Po meni su oni bili bolja momčad, ali nisu znali sačuvati remi u posljednjih 10 minuta. Ronaldo ima ogromne mogućnosti, ali nekad pomogne koljeno, trbuh, sreća... Real je u svakom slučaju pokazao snagu volje, a poznato je da se na Bernabeu momčad nikad ne predaje i vjeruje u pobjedu. Tako je bilo i u ovom susretu. Paris Saint-Germainu nedostaje iskustva igranja u Ligi prvaka, tradicija je napravila razliku, kaže Heynckens.

Tablice omogućuje Sofascore