Andrej Kramarić: Malo koji klub može mi ponuditi bolje uvjete od Hoffenheima

Subota, 25. svibnja 2019. 15:27 Napisao/la  SC
Andrej Kramarić
Andrej Kramarić

 

Andrej Kramarić odigrao je najbolu sezonu u karijeri, napadač Hoffenheima završio je diobi trećeg mjesta najboljih strijelaca (17) njemačkgo prvenstva.

Kramarićev učinka još više dobiva na vrijednosti ako se zna da je velik broj utakmica igrao u središnjici, gdje je bio opterećen defenzivnim zadacima.

Na kraju najbolje sezone stalno se spekulira da će Kramarić na ljeto otići iz Hoffenheima, koji nije uspio ostvariti europski plasman:

- Na svakom koraku susrećem se s tim pitanjem. Dosta je onih koji mi govore da bih trebao otići, da sam, na neki način, prerastao Hoffenheim. Shvaćam da mnogi i ne znaju što je Hoffenheim i kakav je to klub, da po svemu osim po trofejima i tradiciji koju tek gradi, može stati u rang s Bayernom, Borussijom i ostalim velikanima. Vrhunski stadion koji je pun, najmoderniji kamp kakav, čujem, nema ni Bayern, fenomenalni uvjeti. Sve me to čini sretnim i zadovoljnim u Hoffeheimu, a i financijski uvjete koje imam su vrhunski. I malo koji klub mi može ponuditi bolje. Tako da se na ljeto ne mora apsolutno ništa dogoditi, ostanak u Hoffenheimu čini se vrlo mogućim, kaže Kramarić za SN.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.