Andrej Kramarić: Malo koji klub može mi ponuditi bolje uvjete od Hoffenheima

Subota, 25. svibnja 2019. 15:27 Napisao/la  SC
Andrej Kramarić
Andrej Kramarić

 

Andrej Kramarić odigrao je najbolu sezonu u karijeri, napadač Hoffenheima završio je diobi trećeg mjesta najboljih strijelaca (17) njemačkgo prvenstva.

Kramarićev učinka još više dobiva na vrijednosti ako se zna da je velik broj utakmica igrao u središnjici, gdje je bio opterećen defenzivnim zadacima.

Na kraju najbolje sezone stalno se spekulira da će Kramarić na ljeto otići iz Hoffenheima, koji nije uspio ostvariti europski plasman:

- Na svakom koraku susrećem se s tim pitanjem. Dosta je onih koji mi govore da bih trebao otići, da sam, na neki način, prerastao Hoffenheim. Shvaćam da mnogi i ne znaju što je Hoffenheim i kakav je to klub, da po svemu osim po trofejima i tradiciji koju tek gradi, može stati u rang s Bayernom, Borussijom i ostalim velikanima. Vrhunski stadion koji je pun, najmoderniji kamp kakav, čujem, nema ni Bayern, fenomenalni uvjeti. Sve me to čini sretnim i zadovoljnim u Hoffeheimu, a i financijski uvjete koje imam su vrhunski. I malo koji klub mi može ponuditi bolje. Tako da se na ljeto ne mora apsolutno ništa dogoditi, ostanak u Hoffenheimu čini se vrlo mogućim, kaže Kramarić za SN.

Tablice omogućuje Sofascore