Turski sudac Cüneyt Çakιr neprijatelj broj 1 na otoku; Ryan Giggs: Najgora sudačka odluka ikad!

Srijeda, 06. ožujka 2013. 10:49 Napisao/la  SC

- Razočarani smo. Svi nepomično sjede u svlačionici i pitaju se što im se dogodilo. Svi su zbunjeni, pa čak i Ferguson, zato sam ja došao pred novinare, objasnio je Mike Phelan, pomoćni trener Manchester Uniteda


Turski sudac Cüneyt Çakιr ponovno je neprijatelj broj 1 u Engleskoj! Turski je arbitar pomalo kontroverzno dodijelio Naniju crveni karton, a engleski mediji naglašavaju kako je Çakιr u posljednjih godinu dana dodijelio čak četiri crvena kartona engleskim momčadima.

Engleski mediji su i prije dvoboja upozoravali na taj podatak. Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson od šoka se nije pojavio na službenoj konferenciji za novinare nakon utakmice. Poslao je svojeg pomoćnika Mikea Phelana.

- Razočarani smo. Svi nepomično sjede u svlačionici i pitaju se što im se dogodilo. Svi su zbunjeni, pa čak i Ferguson, zato sam ja večeras ovdje, objasnio je Phelan.

Sličnog je razmišljanja i Velšanin Ryan Giggs (39), koji je u dvoboju protiv Reala upisao 1000. nastup u dresu Uniteda:

- Ovo je najgori crveni karton koji sam ikada vidio. Od završetka II. Svjetskog rata (1945. godine) ovo je najgora sudačka odluka koju sam vidio!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.