Turski sudac Cüneyt Çakιr neprijatelj broj 1 na otoku; Ryan Giggs: Najgora sudačka odluka ikad!

Srijeda, 06. ožujka 2013. 10:49 Napisao/la  SC

- Razočarani smo. Svi nepomično sjede u svlačionici i pitaju se što im se dogodilo. Svi su zbunjeni, pa čak i Ferguson, zato sam ja došao pred novinare, objasnio je Mike Phelan, pomoćni trener Manchester Uniteda


Turski sudac Cüneyt Çakιr ponovno je neprijatelj broj 1 u Engleskoj! Turski je arbitar pomalo kontroverzno dodijelio Naniju crveni karton, a engleski mediji naglašavaju kako je Çakιr u posljednjih godinu dana dodijelio čak četiri crvena kartona engleskim momčadima.

Engleski mediji su i prije dvoboja upozoravali na taj podatak. Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson od šoka se nije pojavio na službenoj konferenciji za novinare nakon utakmice. Poslao je svojeg pomoćnika Mikea Phelana.

- Razočarani smo. Svi nepomično sjede u svlačionici i pitaju se što im se dogodilo. Svi su zbunjeni, pa čak i Ferguson, zato sam ja večeras ovdje, objasnio je Phelan.

Sličnog je razmišljanja i Velšanin Ryan Giggs (39), koji je u dvoboju protiv Reala upisao 1000. nastup u dresu Uniteda:

- Ovo je najgori crveni karton koji sam ikada vidio. Od završetka II. Svjetskog rata (1945. godine) ovo je najgora sudačka odluka koju sam vidio!