LIGA PRVAKA Šahtar u paklu Westfalena traži četvrtfinale, Srna najavljuje pobjedu

Utorak, 05. ožujka 2013. 15:29 Napisao/la  SC

-  Gledali smo snimku prve utakmice. Pokušat ćemo sve njihove slabosti iskoristiti protiv Borussije. Pokazat ćemo našu kvalitetu, posebno smo se pripremili za ovu utakmicu, najavljuje kapetan Ukrajinaca Darijo Srna

U sjeni mega dvoboja na Old Traffordu sprema se uzvratni susret osmine finala u Dortmundu u kojem Borussija dočekuje Šahtar. Nakon prvih 90 minuta nijedna momčad nema rezultatsku prednost (2:2).

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna bio je jedan od najboljih igrača ukrajinskog prvaka u prvome susretu. Prekrasnim udarcem iz slobodnjaka zabio je prvi gol za Šahtar.

- Gledali smo snimku prve utakmice. Pokušat ćemo sve njihove slabosti iskoristiti protiv Borussije. Pokazat ćemo našu kvalitetu, posebno smo se pripremili za ovu utakmicu, najavljuje Srna.

Ukrajincima je utakmica s Borussijom bila prva u 2013. godini. U posljednjem dvoboju s Volynom (4:1) probudio se i Eduardo da Silva, koji se u visokoj pobjedi upisao među strijelce.

- Taj susret podigao nam je samopouzdanje uoči Lige prvaka. Znamo koliko bi našim navijačima značio prolaz dalje, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo, zaključuje Srna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.