LIGA PRVAKA Šahtar u paklu Westfalena traži četvrtfinale, Srna najavljuje pobjedu

Utorak, 05. ožujka 2013. 15:29 Napisao/la  SC

-  Gledali smo snimku prve utakmice. Pokušat ćemo sve njihove slabosti iskoristiti protiv Borussije. Pokazat ćemo našu kvalitetu, posebno smo se pripremili za ovu utakmicu, najavljuje kapetan Ukrajinaca Darijo Srna

U sjeni mega dvoboja na Old Traffordu sprema se uzvratni susret osmine finala u Dortmundu u kojem Borussija dočekuje Šahtar. Nakon prvih 90 minuta nijedna momčad nema rezultatsku prednost (2:2).

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna bio je jedan od najboljih igrača ukrajinskog prvaka u prvome susretu. Prekrasnim udarcem iz slobodnjaka zabio je prvi gol za Šahtar.

- Gledali smo snimku prve utakmice. Pokušat ćemo sve njihove slabosti iskoristiti protiv Borussije. Pokazat ćemo našu kvalitetu, posebno smo se pripremili za ovu utakmicu, najavljuje Srna.

Ukrajincima je utakmica s Borussijom bila prva u 2013. godini. U posljednjem dvoboju s Volynom (4:1) probudio se i Eduardo da Silva, koji se u visokoj pobjedi upisao među strijelce.

- Taj susret podigao nam je samopouzdanje uoči Lige prvaka. Znamo koliko bi našim navijačima značio prolaz dalje, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo, zaključuje Srna.