Ivan Tomečak u Al Nassru: Bivši suigrači u Dnjipru nisu dobili ni jednu plaću

Srijeda, 20. srpnja 2016. 13:08 Napisao/la  SC

 Tražio sam novu destinaciju, a sve ono što mi se nudilo po Europi nije bilo adekvatno. I onda je stigao poziv Zorana Mamića, kaže Tomečak


Ivan Tomečak potpisao je dvogodišnji ugovor s Al Nassrom, momčad kojega je nedavno preuzeo Zoran Mamić. Bivši igrač Dinama, Rijeke i Dnjipra odlazi u Saudijsku Arabiju.

- U Dnjipru je sve završilo onako kako je završilo, nije sigurno hoće li taj klub više opstati ili ne. Pa sam tražio novu destinaciju, a sve ono što mi se nudilo po Europi nije bilo adekvatno. I onda je stigao poziv Zorana Mamića. Nisam baš za takve avanture, Mamić je bio dodatni motiv da dođem. Prije godinu dana sam stigao u Dnjipro, klub koji je nekoliko mjeseci prije igrao finale Europske lige. A sada sam u Saudijskoj Arabiji. Nogomet je čudan, zar ne, kaže Tomečak za goal.hr.

Ukrajinsku epizodu neće pamtiti po dobrom:

- Kada sam došao u Ukrajinu igrao sam jako puno, gotovo sve utakmice. Kako u prvenstvu, tako i Europi. Imao sam skoro najveću minutažu od svih igrača. Ali, klub nije plaćao igrače. Svaka tri mjeseca bi dobili pola jedne plaće. Žalio sam se tijekom Božićne stanke, a to je za sobom povuklo i druge stvari. Žalili su se i drugi igrači usmenim putem, no ja sam jedini poslao u klub i službeni dopis. Odmah sam manje igrao, pa se rastanak s Dnjiprom pokazao kao jedina opcija. Evo, moji bivši suigrači još nisu primili niti jednu plaću za prošlu polusezonu, govori Tomečak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.