SRAMOTA U MILANU

Hrvatski navijači prekinuli utakmicu

Nedjelja, 16. studenog 2014. 22:29 Napisao/la  SC

Ovi koji su radili nerede neka više ne dolaze, jer nam samo rade probleme, kaže Domagoj Vida

Sramota u Milanu! U 73. minuti sudac utakmice između Italije i Hrvatske prekinuo je utakmicu zbog bakljade, drugi put tijekom utakmice! Nakon kraćeg prekida utakmica je nastavljena, a onda je uslijedila nova i žešća bakljada iza koje ne stoje skrivene  namjere! Ovog puta sudac Bjorn Kuipers utakmicu je prekinuo u 75. minuti i poslao igrače u svlačionice.

Gorjele su tribine na San Siru prije nego što se specijalna policija počela fizički obračunavali sa skupinom huligana, koji su namjerno prekinuli utakmicu u trenucima apsolutne hrvatske dominacije. 

Nakon desetak minuta utakmica je nastavljena, ali je hrvatska reprezentacija izgubila ritam. Igrači nisu krili ogorčenje ovakvim ponašanjem: 

- Razumio bih možda da smo igrali loše, ali ovako... Nisu to svi navijači. To je 5, 6 posto onih koji rade probleme. Vidjet će se na kamerama tko su ti ljudi i nadam se da više neće dolaziti na stadione, rekao je Ivan Perišić.

- Htio bih se samo zahvaliti navijačima koji su došli, a ovi koji su radili nerede neka više ne dolaze, jer nam samo rade probleme, kaže Domagoj Vida.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.