SRAMOTA U MILANU

Hrvatski navijači prekinuli utakmicu

Nedjelja, 16. studenog 2014. 22:29 Napisao/la  SC

Ovi koji su radili nerede neka više ne dolaze, jer nam samo rade probleme, kaže Domagoj Vida

Sramota u Milanu! U 73. minuti sudac utakmice između Italije i Hrvatske prekinuo je utakmicu zbog bakljade, drugi put tijekom utakmice! Nakon kraćeg prekida utakmica je nastavljena, a onda je uslijedila nova i žešća bakljada iza koje ne stoje skrivene  namjere! Ovog puta sudac Bjorn Kuipers utakmicu je prekinuo u 75. minuti i poslao igrače u svlačionice.

Gorjele su tribine na San Siru prije nego što se specijalna policija počela fizički obračunavali sa skupinom huligana, koji su namjerno prekinuli utakmicu u trenucima apsolutne hrvatske dominacije. 

Nakon desetak minuta utakmica je nastavljena, ali je hrvatska reprezentacija izgubila ritam. Igrači nisu krili ogorčenje ovakvim ponašanjem: 

- Razumio bih možda da smo igrali loše, ali ovako... Nisu to svi navijači. To je 5, 6 posto onih koji rade probleme. Vidjet će se na kamerama tko su ti ljudi i nadam se da više neće dolaziti na stadione, rekao je Ivan Perišić.

- Htio bih se samo zahvaliti navijačima koji su došli, a ovi koji su radili nerede neka više ne dolaze, jer nam samo rade probleme, kaže Domagoj Vida.