NIKO KOVAČ ISTIČE

Na sastav Italije ne mogu utjecati, imamo slatke brige

Četvrtak, 13. studenog 2014. 19:18 Napisao/la  SC

- Nisam pratio što se događa s reprezentacijom Italije, ali budite sigurni da su dobra momčad, kaže izbornik Kovač

Niko Kovač napokon je okupio cijelu reprezentaciju u Maksimiru. Igrači koji će konkurirati za ogled protiv Italije krenuli su s pripremama, atmosfea je na visokoj razini nakon minimalnog poraza protiv Arge ntine u utakmici u kojoj je Hrvatska zaigrala s rezervnim sastavom.

- Zadovoljan sam utakmicom protiv Argentine. Željeli smo barem remi, ali sve je ispalo korektno, Argentina je igrala u najjačem sastavu. Mi ništa nismo mogli uigrati i kratko vrijeme i svaka čast igračima kako su parirali suparniku, rekao je Niko Kovač.

- Nogomet je kolektivni sport i samo kolektiv može biti uspješan. Ne bih nikoga izdvajao, a činjenica da sam postavio takvu momčad dovoljno govori o tome koliko im vjerujem. Svi su opravdali moje povjerenje, od prvog do zadnjeg, ustvrdio je Kovač.

- Nisam pratio što se događa s reprezentacijom Italije, ali budite sigurni da su dobra momčad. Italija je vrlo kvalitetna i ako joj netko od igrača ispadne, sigurno imaju dobre zamjene. Oni će sigurno igrati u najboljoj mogućoj postavi. Kao i u Bugarskoj, želim Hrvatsku koja će se znati braniti, koja će napasti kada treba. Morat ćemo biti strpljivi i čekati priliku. Na sastav Italije ne mogu utjecati, mi pak imamo slatke brige, rekao je Kovač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.