NIKO KOVAČ ISTIČE

Na sastav Italije ne mogu utjecati, imamo slatke brige

Četvrtak, 13. studenog 2014. 19:18 Napisao/la  SC

- Nisam pratio što se događa s reprezentacijom Italije, ali budite sigurni da su dobra momčad, kaže izbornik Kovač

Niko Kovač napokon je okupio cijelu reprezentaciju u Maksimiru. Igrači koji će konkurirati za ogled protiv Italije krenuli su s pripremama, atmosfea je na visokoj razini nakon minimalnog poraza protiv Arge ntine u utakmici u kojoj je Hrvatska zaigrala s rezervnim sastavom.

- Zadovoljan sam utakmicom protiv Argentine. Željeli smo barem remi, ali sve je ispalo korektno, Argentina je igrala u najjačem sastavu. Mi ništa nismo mogli uigrati i kratko vrijeme i svaka čast igračima kako su parirali suparniku, rekao je Niko Kovač.

- Nogomet je kolektivni sport i samo kolektiv može biti uspješan. Ne bih nikoga izdvajao, a činjenica da sam postavio takvu momčad dovoljno govori o tome koliko im vjerujem. Svi su opravdali moje povjerenje, od prvog do zadnjeg, ustvrdio je Kovač.

- Nisam pratio što se događa s reprezentacijom Italije, ali budite sigurni da su dobra momčad. Italija je vrlo kvalitetna i ako joj netko od igrača ispadne, sigurno imaju dobre zamjene. Oni će sigurno igrati u najboljoj mogućoj postavi. Kao i u Bugarskoj, želim Hrvatsku koja će se znati braniti, koja će napasti kada treba. Morat ćemo biti strpljivi i čekati priliku. Na sastav Italije ne mogu utjecati, mi pak imamo slatke brige, rekao je Kovač.