SINIŠA MIHAJLOVIĆ TVRDI

Svejedno gdje igramo, pritisak je na Hrvatskoj!

Utorak, 15. siječnja 2013. 15:39 Napisao/la  SC

Srbiji je svejedno gdje će igrati, Maksimir ili Poljud - nije bitno, kaže  Mihajlović

U redovima reprezentacije Srbije sve su više okrenuti gostovanju u Zagrebu 22. ožujka. Iako je postojala mogućnost da se kvalifikacijska utakmica odigra u Splitu, HNS je potvrdio kako će dvoboj ipak ugostiti Maksimir.

- Srbiji je svejedno gdje će igrati, Maksimir ili Poljud - nije bitno. Hrvati imaju pritisak što se vidi jer su htjeli održati utakmicu izvan glavnog grada. Siguran sam da će stadion biti rasprodan, utakmica s nama je posebna, objasnio je u razgovoru za srpske novine Mihajlović.

Srbija će prije gostovanja u Zagrebu, koje je na rasporedu 22. ožujka, u veljači odigrati prijateljsku utakmicu protiv Cipra. Mihajloviću trenutačno najveće probleme stvaraju ozljede igrača, pogotovo prva dva vratara Stojkovića i Brkića.

- Nisam previše zabrinut, jer do utakmice s Hrvatskom imamo dva mjeseca. Iskreno bolje da sada imam problema sa zdravstvenim stanjem igrača, nego u ožujku. Mogu se samo nadati da će svi igrači na koje računam biti zdravi, spremni i u formi, jer onda ne bismo strahovali za rezultat, zaključio je Mihajlović

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.